12 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Hakkâri’de 16 askerin Iğdır’da da 13 polisin hain terör örgütü tarafından şehit edilmesinin ardından Alanya’daki terörü lanetleme protestoları sonrası HDP İlçe Teşkilatı binasının yakılması olayına karışan 12 kişi mahkemeye sevk edilmişti. 12 kişi mahkemece serbest bırakıldı.

12 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
Alanya'da terörü lanet protestoları sonrası başta HDP İlçe Teşkilatı ve işyerlerinin yakılması olayına karıştıkları tespit edilerek gözaltına alınan 12 genç serbest bırakıldı. Sabah erken saatlerde Alanya Adliyesi'ne getirilen 12 genç mahkemeye çıkarıldı. Bu arada adliye önüne gelen gencin yakınları da beklemeye başladı. 

Adliyeye Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin,  Alanya Elektrikçiler Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Alanya PAzarcılar Odası Başkanı Nazmi Karakan, Pansiyoncular Odası Başkan Vekili Hüseyin Çinal, Alanya Esnaf ODası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Murat Çetinkaya ve işadamı Seçkin Ayyıldız adliyeye geldi. Birlikte Alanya Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşen oda başkanlarının bazıları adliyeden ayrılırken, bazıları da beklemeyi tercih etti.

Dışarıda bekleyen kalabalıkla konuşan ALTSO Başkanı Şahin, herkesin sağduyulu olmasını ve kanunlara uyulması gerektiğini söyledikten sonra adliyeden ayrıldı. Uzun süren bekleyişin ardından adliyeye sevk edilen gençlerden birisi serbest bırakıldı. İlerleyen saatlerde de geriye kalan 11 genç olmak üzere toplam 12 kişi serbest bırakıldı.

banner111

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 17:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
burak07
burak07 - 9 yıl Önce

rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83