18 YIL HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Alanya'da seyir halindeki otomobile tabancayla ateş ederek Yunus Yeni'nin yaralanmasına sebep olan Abdulhadi Y., ‘Tasarlayarak adam öldürmeye tam teşebbüs’ten 18 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum edildi

18 YIL HAPSE MAHKUM EDİLDİ

 Alanya'da seyir halindeki otomobile tabancayla ateş ederek sürücü Yunus Yeni'nin yaralanmasına sebep olan 30 yaşındaki Abdulhadi Y., Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında son kez hakim karşısına çıktı. Abdulhadi Y., 18 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum edildi. 

banner111
7 EL ATEŞ ETMİŞTİ

Oba Mahallesi'ndeki olay 7  Kasım günü saat 18.00 sıralarında meydana gelmişti. Yunus Yeni'nin kullandığı 07 HDR 20 plakalı otomobile, plakası alınamayan bir otomobilden tabancayla 7 el ateş edildi. Otomobilde bulunan ablası ve yeğeni saldırıdan yara almadan kurtulan Yeni'nin sol omuz ve göğsüne iki kurşun isabet etti. Ağır yaralanan Yeni, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınırken, saldırgan aracıyla kayıplara karıştı. Yunus Yeni tedavisinin ardından taburcu edilirken, jandarma kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. 
Olay yeri ve çevresindeki çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen jandarma ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Abdulhadi Y. olduğunu belirledi. Şüphelinin ev ve iş yerlerine yapılan baskınlardan sonuç elde edilemezken, kimlik bilgileri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de gönderildi. 
Abdulhadi Y., avukatıyla birlikte olaydan bir ay sonra Alanya Adliyesi'ne giderek teslim oldu.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83