20 aydır haber alınamayan Nafia Dündar bulundu!

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına markete gidiyorum diye evden çıkan, kendisinden 20 aydır hiçbir haber alınamayan Nafia Dündar’ın bulunması damga vurdu.

20 aydır haber alınamayan Nafia Dündar bulundu!
Nafia Dündar’ın annesi Fazile Hanım ve erkek kardeşi Şahin Fındık, bugün yine stüdyodaydılar. Serap Paköz programın ilerleyen dakikalarında Nafia Dündar’ın bulunduğunu; “Çok önemli bir son dakika gelişmesi var. 20 aydır hiçbir haber alınamayan Nafia Dündar bulundu! Gözünüz aydın Fazile Hanım, gözümüz aydın” sözleriyle duyurdu. 

Kızının hayatta olduğunu öğrenen Fazile Hanım, gözyaşlarına boğuldu. Serap Paköz, Nafia Dündar’ı telefonla canlı yayına bağlayarak ailesi ile buluşturdu. Yapılan görüşmede Nafia Dündar; “Eşimden ve eşimin annesinden, babasından sürekli şiddet gördüğüm için evden kaçtım. Görüştüğüm bir kişi vardı, onun yanına geldim. Bir kızımız oldu” dedi.

Neler yaşanmıştı?

27 yaşında olan Nafia Dündar, bundan tam 20 ay önce Alanya’da markete gitmek üzere evden çıkmış, geri dönmemişti. 15 Şubat 2016 tarihinden beri Nafia Dündar’dan, hiçbir haber alınamıyordu. Nafia Dündar’ın annesi Fazile Hanım, erkek kardeşi Şahin Fındık, kız kardeşi Seher Demir dün yayınlanan programda stüdyodaydılar. Anne Fazile Hanım; “Evliliğinin başlarında eşi bizim yanımıza göndermiyordu, bizimle konuşmasını istemiyordu. 5 yıllık evlilerdi. Çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorlardı. Damadım, ‘Kızımı bizim kaçırıp, başkasına verdiğimizi’ söylüyor. Böyle bir şey yok. Damadım, kızım kaybolduktan kısa bir süre sonra eve başka bir kadın getirdi, kızımı hiç aramadı” demişti. Nafia’nın kız kardeşi Seher; “Kocası ablamı çocuğu olmuyor diye suçluyordu. Çocuğun olmazsa, üzerine kuma getireceğim diyordu” demişti. Erkek Kardeşi Şahin’in; “Kocası biliyor; çünkü kocası Nafia’yı bulmak için hiçbir şey yapmadı. Kardeşimin yaşadığına inanmıyorum. Eniştemden şüpheleniyorum” sözleri stüdyoda şok etkisi yaratmıştı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 17:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83