Abisi ne için öldürdüğünü açıkladı

Alanya Adliyesi'nden emekli zabıt katibi Çetin Okatan'ı (50) öldürdüğü iddiasıyla aranan F.C'nin Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nda görüntülendi

Abisi ne için öldürdüğünü açıkladı
20 Temmuz’da Gazipaşa’ya bağlı Hasdere Mahallesi’nde, dere kenarında göğsünden tek kurşunla vurularak öldürülen Alanya Adliyesi'nden emekli zabıt katibi Çetin Okatan'ın cinayet şüphelisi F.C'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Sahte kimlik kullandığı belirlenen cinayet şüphelisinin suç dosyasının zaten kabarık olduğu tespit edildi. 2014 yılında cezaevinden firar ettiği kaydedilen F.C'nin, dolandırıcılık, hakaret, sahte kredi kartı üretme ve satma, basit yaralama gibi 7 ayrı suçtan arandığı, ayrıca 7 ayrı hak mahrumiyeti olduğu belirtildi. Olay günü Çetin Okatan'a ait olduğu bilinen araçla kayıplara karışan F.C'nin yakalanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

ÖLDÜRÜLEN ÇETİN OKATAN’IN AĞABEYİ GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Öldürülen Çetin Okatan'ın Antalya'da yaşayan ağabeyi Mehmet Okatan, Facebook üzerinden "Kardeşim Çetin Okatan'ı öldüren bu videodaki sakallı olan. Görenler lütfen 0532 215 65 82 numaralı telefondan bana ulaşsınlar. Mükafatlandıracağım" notuyla bir video yayınladı. Videoda çıkan G.H. sahte ismiyle Facebook üzerinden bağlantı paylaşan F.C. yanında bir kız ve bir erkek arkadaşıyla görülüyor. F.C'nin son derece keyifli olduğunun gözlendiği videonun Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nda çekildiği görüntülere yansıyor. Videoda F.C'nin uçağa binmek için terminal binasına girdiği gözleniyor.

20 BİN TL'Yİ VERMEMEK İÇİN CANINA KIYDI

16 Mayıs'a ait görüntülerin yer aldığı videonun ardından Okatan'ın abisi Mehmet Okatan," Bana bu şahsı ihbar edene gerçekten para vereceğim. Şahsın Facebook üzerinden açtığı hesapta sahte. Bu şahsı yakalamama yardım eden vatandaşa istediği ne kadar ise vereceğim. Çocuklarından duyduğumuz kadarıyla aralarında ki hüsumetin paradan dolayı çıktığını biliyoruz. Kardeşimden 30 bin TL borç para almış. 10 bin TL'sini vermiş kardeşime fakat 20 bin TL'sini ödememiş. Gazipaşa'ya gel paranı vereceğim ama tek başına gel demiş. Kardeşimi böyle kandırdı. Kardeşimde kendisi tek başına gitmiş. Arabasını gasp etmiş. Kardeşim o mevkiye arabası ile gitmişti. Arabası da yok ortada. Arabasının plakası 07 NBH 06 arabaydı. Gören duyan kim olursa bana haber verirse ikramiye vereceğim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83