Alaaddin Çakıcı'nın adamlarına yönelik operasyon: 33 gözaltı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde suç örgütüne yönelik Antalya ve İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınanların sayısı 33'e yükseldi.

Alaaddin Çakıcı'nın adamlarına yönelik operasyon: 33 gözaltı
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliğince kentte faaliyet gösterdiği tespit edilen suç örgütlerine yönelik operasyon kapsamında aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu ve işlenen suçlara iştirak ettiği değerlendirilen toplam 45 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığı vurgulandı. 

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda Antalya, İstanbul, Ankara, Kırıkkale, Bursa'da toplam 33 şüphelinin yakalandığı kaydedildi. Açıklamada, "Antalya İl Emniyet Müdürlüğünde adli işlemleri halen devam etmektedir. 12 şüpheli hakkında ise arama ve yakalama çalışmaları devam etmektedir. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 5'i ruhsatsız, 1'i ruhsatlı ve 1'i kurusıkı 7 tabanca, bu tabancalara ait değişik çap ve markalarda çok sayıda fişek ve çok sayıda materyal ele geçirildi. Yürütülen soruşturma devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir" denildi 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83