Alanya Ak Parti'yi yıkan ölüm

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilaçlama biriminde görevli Harun Doğan, önceki akşam Konaklı'daki seçim ofisinde asma katta bastığı suntanın kırılması üzerine düşerek ağır yaralandı.

Alanya Ak Parti'yi yıkan ölüm

AK Parti Konaklı seçim ofisinde asma katta bastığı suntanın kırılması sonucu ağır yaralanan Harun Doğan kaldırıldığı  ve tedavi gördüğü  hastanede bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi'nde ilaçlama görevlisi olarak çalışan Harun Doğan, önceki gün akşam saatlerinde Konaklı'daki AK Parti Seçim Ofisi'ne gitti. Bir süre arkadaşaları ile sohbet eden Harun Doğan, ardından asma kattaki lavaboyu kullandı. Geri dönüş sırasında bir anlık dalgınlık ile merdiven yerine yan taraftaki suntaya basan Harun Doğan suntanın kırılması sonucu asma kattan beton zemine düştü. Seçim ofisinin çaycısının olayı farketmesi ile birlikte olay yerine çağırılan ambulans ile Alanya Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan Harun Doğan, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. 

HAYATA TUTUNAMADI

Olayın duyulması üzerine başta Alanya Hizmet Birimi personeli olmak üzere Harun Doğan'ın Elikesik Köyü'ndeki akrabaları Alanya Anadolu Hastanesi önüne geldi. Gece geç saatleride olayın haberini alan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri de hastaneye geldi. İlçe Başkanı Toklu, yaralı Harun Doğan'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra yakınların ile görüştü. Beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Harun Doğan'nın bugün akşam saatlerinde hayatının kaybettiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 17:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83