ALANYA ÇARŞISI ALEV ALEV YANDI

Alanya'da turistik çarşı merkezi gece yarısı 01.00 sıralarında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev alev yandı. Çıkan yangında 7 büyük işyeri kül olurken yaklaşık 15 işyeri yangından etkilendi. Alanya Ülkü Ocağı binası altında bulunan bir dükkan yanarken, alevlerin binaya sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük gayret gösterdi.

Alanya'da turistik çarşı merkezinde bu gece yarısı 01.00 sıralarında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın işyerlerini kül etti. Yangının Ülkü Ocağı binasının doğusunda bulunan üç katlı kot pantolan satan bir işyerinden çıktığı tahmin ediliyor. Çevre esnaflar işyerinin çatısında bulunan elektrik trafosunun sık sık arıza yaparak etrafa kıvılcımlar saçtığını söylediler. Kısa sürede çevre dükkanlara sıçrayan alevlere ilk müdehale Antalya Büyükşehir İtfiyesi'ne bağlı Alanya İtfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Polis çarşı merkezinde önlem alırken yangın bir saat içinde kontrol altına alınabildi. İş yerlerini alevler içinde gören vatandaşlar ise itfaiye ekeplerine yardımcı oldular. İtfaiye ekipleri yanan ve çoğunluğu giyim ve hediyelik eşya satılan iş yerlerine kepenkleri kapalı olduğundan dolayı müdahale etmekte zorlandı. 

İtfaiye yetkililerinden alınan bilgilere göre ilk incelemede 7 büyük dükkanın tamamen yanarak kül olduğu açıklandı. Alanya Ülkü Ocaağı binası altında bulunan bir işyeri de yanarken, binanın yanmaması için ekipler büyük gayret sarfetti. Ekipler yangının tam olarak çıkış sebebini araştırıyor





Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 08:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83