Alanya'da 120 bin TL'lik soygun

Alanya'da polisin yaptığı operasyonla Alanya, Kayseri, İstanbul,Samsun, Mersin, ve diğer iller'de bir çok hırsızlık suçuna karıştığı bildirilen hırsızlık çetesi çökertildi. Son işlerinde 120 bin TL ziynet eşyası çalan 2'si kadın 3 kişi polisin başarılı çalışması sonucunda kıskıvrak yakalandılar. 2 kişi tutuklanırken, şüpheliler arasında bulunan hamile bir kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alanya'da 120 bin TL'lik soygun

 Alınan bilgiye göre, Saray Mahallesindeki bir sitenin dört ayrı evden toplam 120 Bin TL ziynet eşyası çalan zanlıları yakalamak için polis harekete geçti. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler çevredeki 125 adet güvenlik kamerasını incelendi. Hırsızlık zanlıların otomobili ve eşkallerinin tespit edilmesi üzerine düğmeye basıldı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler sıkı takibi sonucunda, 06 DP 0949 Plakalı otomobil içinde 2'si kadın 3 kişi olan. Serdar.M(28), Maviş G.(23) ve Bircan G.(24) kıskıvrak yakalandılar.

banner111
Evlerin zillerini çalıp kontrol etmişler
Evlerden ziynet eşyası çalan iki kadınlar sitelerdeki dairenin kapı zillerini çaldıkları ve evde olmadıklarını tespit etmeleri üzerine kapılarını kilitlemeden çekip giden vatandaşların kapılarının dil düşürmek yöntemi ile açarak hırsızlık yaptıkları tespit edildi.
Otobilden 120 bin TL tutarında ziynet eşyası çıktı
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirlliği ekiplerince hırsızlıkta kullanılan otomobilde yapılan aramada Alanya'da 4 ayrı evden çalınan 120 Bin TL ziynet eşyaları ve çalınan 1 adet silah, silaha ait mermi ele geçirildi
4 ayrı evden çalınan 120 Bin Tl ziynet eşyaları sahiplerine teslim edilecek
Dört ilde sabıkalılar
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine Bağlı ekiplerince yakalanan Serdar M, Maviş G, ve Bircan G, Asayiş Amirliğnde yapılan GBT sorgusunda, Kayseri, İstanbul, Samsun, ve Mersin İllerinde hırsızlık suçuna karıştıkları tespit edildi. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan Serdar G, Maviş G, ve Bircan G. Adliye'ye sevk edildiler.
Hamile kadına denetimli serbestlik cezası
Alanya Adliyesi Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen Serdar G, ve Bircan G, Hırsızlık suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken Hamile olduğu tespit edilen 23 yaşındaki Maviş G, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83