Alanya'da akıl almaz kaza: İskele çökünce...

Mahmutlar'da inşaat iskelesi çöktü 2 işçi ağır yaralandı.

Alanya'da akıl almaz kaza: İskele çökünce...
Mahmutlar Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Alden 2 Sitesinde dış cephe boyası yapan 2 işçi iskelenin çökmesi ile birlikte 4. kattan beton zemin üstüne çakıldı. İddialara göre iskele demirinin sağlam olmadığı ve buna rağmen 2 işçinin iskeleye çıktığı öğ-renildi. 4. kattan beton zemin üzerine düşen ve iskele demirinin ayağının üstüne düşmesi sonucu ayağı parçalanan Murtaza C.nin ayağı hastanede dizinden itibaren kesildi.

ŞOK İDDİA

Bir diğer iddiaya göre ise Murtaza C.’un Alden 2 sitesinde görevli olarak çalıştığı ve boya işleri ile hiçbir alakası olmadığı halde iskele üzerine çıkarıldığı öğrenildi. İskele üzerinde olan boya ustası Durmuş K.’ın ellerinde ve ayaklarında ciddi kırıklar olduğu olay yerinde tespit edilirken çevredeki vatandaşların da yardımı ile Murtaza C. ve Durmuş K. ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

UCUZ ATLATILMIŞTI

Site sakinlerinin iddiasına göre iskele çökmeden 2 gün önce iskeleden demir parçanın aşağıya düştüğü ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Mahmutlar Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83