Alanya'da akıllara durgunluk veren vurgunun detayları ortaya çıkmaya başladı

Alanya'da akıllara durgunluk veren vurgunun detayları ortaya çıkmaya başladı
Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bulunan bir zincir mağazanın müdürü yapan Atilla K., personelinin güvenini kazandıktan sonra kredi çektirerek 2 milyon TL ile kayıplara karıştı

İddiaya göre mağaza müdürü Atilla K. önce personelle yakınlık kurarak güven kazandı, ardından çeşitli bankalardan personeline kredi çektirdi. Sadece 1 kadın personelin 200 bin TL kredi çektiği, aynı durumdaki pek çok personelin de kredileri ödeyemediği, icralık olduğu ortaya atıldı. 

PERSONEL SESSİZ

Toplamda personeline 1,5 milyon TL kredi çektiren, 500 bin TL'de piyasadan para alan Atilla K. bir süre önce ortadan kayboldu. Durumun zincir marketin üst yönetimince anlaşılmasından sonra mağaza Atila K’nın 9 Aralık itibariyle iş yerinden ilişiği kesildi. Mağdurların mağaza yönetiminin baskısı nedeniyle şikayetçi olamadıkları da iddia edildi. 

JANDARMA DÜĞMEYE BASTI

Olayla ilgili iddialar üzerine Jandarma’nın soruşturma başlattığı, Atilla K.’nın personeli ne gibi vaatlerle kandırdığı gibi sorulara yanıt arıyor. Bir diğer iddia ise, mağaza müdürünün personele, açıktan otellere ve büyük firmalara satış yaparak oluşacak kardan pay vermeyi vaad ettiği yönünde. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 00:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83