Alanya'da bulunan cesedin sırrı çözüldü

Alanya'da bulunan cesedin sırrı çözüldü
Alanya’da bulunan cesedin alacak verecek cinayet olduğu ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Anamur ilçesi Çeltikçi Mahallesi'nde devriye atan jandarma ekipleri, şüphe üzerine bir aracı takibe aldı. Bir süre takipten sonra orman yolunda kontrol etmek için araca yaklaşan ekipleri gören sürücü, karanlıktan faydalanarak araçtan inip, ormanlık alanda izini kaybettirdi. Araç içinde detaylı inceleme yapan ekipler, kan lekeleri, doku parçaları ve ateşli silah izi tespit etti. Bunun üzerine araçta cinayet işlendiği üzerinde duran jandarma, çalışma başlattı. Anamur ilçe Jandarma Komutanlığı ile Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel bir ekip, aracın kiralık olduğunu, 1 Haziran'da kaçan şahıs ile birlikte 3 kişinin Alanya'ya gittiğini ancak geri Anamur'a 2 kişinin geldiklerini belirledi. Şüpheliler geri dönmeyen kişiyi öldürmüş olabileceği üzerine duran ekipler, aracı kiralayan ve kaçan şüpheliyi Diyarbakır'da, araç içesinde görülen diğer şüpheliyi ile Anamur ilçe merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar Alanya'ya giderken yanlarında bulunan Mehmet Ünlü (31) isimli kişiyi alacak verecek yüzünden Alanya ilçesinde öldürdüklerini, cesedi kısal alana attıklarını itiraf ettiler. Bunun üzerine kiralık aracın GPSS kayıtları incelenerek yapılan arama faaliyetleri sonucunda öldürülen Ünlü’nün cesedini Alanya’nın Kuşyuvası mevkiindeki uçurum kenarında bulunan ormanlık alana atılmış vaziyette bulundu.

CİNAYETLE İLGİLİ 7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yürütülen soruşturma kapsamında alacak verecek yüzünden öldürme olayı ile ilgili bağlantısı olduğu tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler ve ele geçirilen deliller Alanya ilçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.

3 CİNAYET ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i savcılık tarafından serbest bırakılırken, 6 şüpheli ise tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğinde 6 saat süren sorgularının ardından şüphelilerinden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest kalırken, diğer 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2020, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83