Alanya'da bulunan cesedin sırrı ortaya çıktı

Alanya’da 18 Şubat günü dere yatağında ölü bulunan 59 yaşındaki Turhan Çalışkan’ın ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı. Çalışkan’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, aralarında Çalışkan’ın eşinin de bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı

Alanya'da bulunan cesedin sırrı ortaya çıktı
Edinlen bilgiye göre olay, Alanya’nın Akçatı Mahallesi’nde 18 Şubat 2018 tarihinde meydana geldi. Ormanlık alanında odun toplayan bir kişi, dere yatağında bir erkek cesediyle karşılaşarak, durumu jandarmaya bildirdi. İhbarın ardından Antalya İl jandarma Komutanlığı Özel ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda ölen şahsın 59 yaşındaki Turhan Çalışkan olduğunu belirledi. Çalışkan’ın ölümüyle ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, olayla ilgili 8 Mayıs Salı günü aralarında Çalışkan’ın boşanma aşamasında olduğu eşi  Z.Ç., Z.Ç.’nin sevgilisi olduğu önesürülen S.Y. ve S.E.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi’ne sevk edildiler. 

EŞİ KAYIP BAŞVURUŞUNDA BULUNMUŞ 

Şüphelilerin Alanya İlçe Jandarma Karakol Komutanlığında alınan ifadelerinde her şeyi itiraf ettikleri belirtildi. İddiaya göre, olay günü öldürülen Turhan Çalışkan, boşanma aşamasındaki eşi Z.Ç., S.Y. ve S.E ile birlikte piknik yapmak için beraber geldikleri ormanlık alanda alkol aldı. Bu sırasında Çalışkan'ın içki bardağına eşi Z.Ç. fare zehri koydu. Kendinden geçen Çalışkan, şüpheliler tarafından önce dere yatağına atıldı. Çalışkan'ın öldüğünden emin olmak isteyen şüpheliler kafasına taşla vurduktan sonra olay yerinden ayrıldı. Turhan Çalışkan'ı Akçatı Mahallesindeki dere yatağına bırakan eşi Z.Ç.’nin daha sonra jandarmaya giderek eşi hakkında kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83