Alanya'da kaçak içki operasyonu!

Alanya'da yapılan kaçak içki operasyonunda 2 kişi gözaltına alınırken, 359 litra gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi

Alanya'da kaçak içki operasyonu!
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, Alanya KOM Grup Amirliği görevlilerince Alanya genelinde Gümrük Kaçağı Alkollü İçki satışına yönelik olarak yaptıkları araştırmalarda; Alanya Saray Mahallesinde bir kargo firmasına yüklü miktarda Gümrük Kaçağı alkollü içki getirileceği yönünde bilgiler alındı.
Konuyla ilgili olarak emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalarda iki şahsın kargoya gelerek kargodan çok sayıda koliler ile çıktığının görülmesi üzerine kargo kolilerinde inceleme yapıldı. Yapılan incelemed çok sayıda Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen Alkollü içkilerin olduğu görülmüş, konuyla ilgili olarak Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda kolileri teslim almaya gelen F.C. ve A.O. isimli şahıslar yakalandı.

Yapılan operasyonda;

- 128 adet her biri 2 lt ağırlığında CHİVAS REGAL ibareli 256 lt alkollü içki,
- 23 adet her biri 2 lt ağırlığında JACK DANİELS ibareli 46 lt alkollü içki,
- 10 adet her biri 3 lt ağırlığında Finlandiya VOTKA ibareli 30 lt alkollü içki,
- 9 adet her biri 3 lt ağırlığında SMİRNOFF VOTKA ibareli 27 lt alkollü içki olmak üzere  toplamda 170 adet kutu içerisinde üzerlerinde TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen 359 LT alkollü içki ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 12:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83