Alanya'da korkunç kaza! Bakan Çavuşoğlu yaralıları ziyaret etti

Alınan bilgiye göre, Alanya Belediyesine ait 07 E 9119 plakalı otobüs Kermesteki öğrencileri alarak Güzelbağ Mahallesi Emişbeleni yolunda seyir halinde giderken otobüsün freni patlaması sonucunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. Aralarında kız kuran kursu öğrencilerinin de bulunduğu kazada, 4'ü ağır 22 kız öğrencisi yaralandı.

Alanya'da korkunç kaza! Bakan Çavuşoğlu yaralıları ziyaret etti
Olay yerine çok sayıda ambulans ekibi sevk edilirken, yaralılar ilçenin çeşitli hastanelerine kaldırıldı.  Yaralılardan durumu ağır olan Betül Kızkın Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Bu arada bir dizi temaslar için ilçeye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaralıların bulunduğu hastanelere giderek hastalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çavuşoğlu hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra Antalya'ya hareket etti.

Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada da, "Alanyamızda belediye otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 22 vatandaşımıza çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Yaralı kardeşlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşabilmesi için ilçe hastanelerimiz her türlü çabayı gösteriyor." dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2018, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83