Alanya'da korkutan patlama! Evlerde büyük hasar var

Alanya’da aşırı yağış nedeniyle oluşan rüzgarda direk tellerinin bir birine temas etmesi sonucu meydana gelen patlama korkuttu.

Alanya'da korkutan patlama! Evlerde büyük hasar var
Olay,  öğle saatlerinde Sugözü Mahallesi’nde bulunan bir elektrik direğinde meydana geldi. Sabah saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren yağışta mahalleye elektrik dağıtan direkteki tellerin rüzgardan dolayı bir birine temas ederek patladı. Büyük bir gürültü ile patlayan teller mahalleliyi ayağa kaldırdı. Yaşanan olaydan haberdar olan ve olay yerine kısa sürede giden Sugözü Mahallesi muhtarı Hasan Uysal, olası bir olayın önlenmesi için durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri durumu kontrol altına alırken, elektrik şirketi ise mahallenin elektriğini keserek arızanın düzelmesi için çalışma başlattı.

Mahallenin bir çok bölgesinde patlama nedeniyle elektrik kesintileri yaşanırken, evlerde ve iş yerlerinde bulunan elektronik cihazlar büyük hasar gördüler. Bozulan cihazlarla ilgili uyarıda bulunan Hasan Uysal, "CLK Müdürlüğü'ne dilekçe yazın." dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83