Alanya'da mobilya ustasının hayalleri yandı

Alanya'da mobilya ustasının 17 yıllık hayalini gerçekleştirerek birikimleriyle aldığı lüks aracı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Alanya'da mobilya ustasının hayalleri yandı
Olay, geçtiğimiz 23 Temmuz tarihinde saat 04.00 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde bulunan mobilya ustası Ömer Yavuz’a ait 07 NS 320 plakalı lüks otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Otomobilin yandığını gören vatandaşlar ise durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler yanan araca müdahale etti. Kundaklandığı iddia edilen araçta büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken ekipler, aracı kundaklayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Aracın alevlere teslim olduğu o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kameraya yansıyan görüntüde bir kişinin elinde poşetle yaklaştığı ve bir süre sonra araç alev alınca hızla uzaklaştığı görünüyor.

"Koşarak gittiğimde aracım söndürülmeye çalışılıyordu"

Olay gecesi yaşadıklarını anlatan sanayide mobilya ustası 3 çocuk babası Ömer Yavuz, "04.05 sıralarında zil çaldı. Bu saatte kim zile basar, onun için saate bakma gereği duydum. Kapıyı açtığımda kapının önünde kimse yoktu. Aşağıdan çığlıklar geliyordu. İtfaiye ve polis ekiplerin araçlarındaki tepe lambaları görünüyordu. Hanımım benden önce koştu. Daha sonra 'bizim arabada bir şey yok' dedi. 'Yan tarafındaki araba yanıyor. Bizim aracın da kapıya sıçramış bu sebepten dolayı arabanın anahtarlarını istiyorlar' dedi. Tansiyon hastası olduğum için beni olayın gerçekleştiği yere yaklaştırmadılar. İtfaiye söndürüyor ama kimin arabasını söndürdüğünü o an görmedim. Polis gelip ‘geçmiş olsun araba sizin miydi?’ deyince ben anladım aracımın yandığını. Koşarak gittiğimde aracım itfaiyenin çabalarıyda söndürülmeye çalışılıyordu. Yapacak tek bir şey kalmıştı, oturdum arabamın başında bir sigara içtim" dedi.

"Kamera kayıtları olduğu için bu kadar emin konuşuyorum"

Bakmakla yükümlü 3 çocuğu ve küçük bir mobilya atölyesi olduğunu dile getiren Yavuz, "Aşağı yukarı 17 yıldır çalışıyorum. Bu arada kazançlarımla biriktirerek aldığım araç kundaklanarak, yakıldı. Kamera kayıtları olduğu için bu kadar emin konuşuyorum" diye konuştu.
Yavuz, olay gerçekleştiren kişilere isyan ederek şunları söyledi: 

"Sizin çocuğunuz yok mu? Siz ekmek parası için çalışmıyor musunuz? Bir sıkıntınız varsa benle niye halletmiyorsunuz? Yakan veya yaktıran şahıslara sesleniyorum gelin adalete teslim olun."

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83