Alanya'da parkta uyuşturucu operasyonu

Alanya'da parkta uyuşturucu operasyonu
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordindesinde başarılı operasyonlarına devam eden Alanya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu şebekesine darbe vurdu. Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçu işleyen şahıslar bugün Hacet Mahallesi Balonlu Park içerisinde kıskıvrak yakalandı. 21 yaşındaki Vedat B., 20 yaşındaki Mehmet Cüneyt D., 24 yaşındaki Süleyman O. ve 25 yaşındaki Remzi B. gözaltına alındı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya’da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Alanya Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar kapsamında, Mehmet Cüneyt D. isimli şahsın Hacet Mahallesi’ndeki Balonlu Park içerisinde uyuşturucu ticareti yaptığı bilgileri edinilmiş, bahse konu adres civarında yapılan çalışmada, park içerisinde Mehmet Cüneyt D. ve Hüseyin Ç. isimli şahısların buluşup aralarında uyuşturucu madde ticareti gerçekleştirip ayrıldığı, daha sonra Hüseyin Ç. isimli şahsın Vedat B. isimli şahıs ile buluşup kendisine uyuşturucu madde verdiği görülmüş, aynı park içerisinde yakalanan Vedat B. isimli şahıstan 2,06 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yine aynı park içerisinde yakalanan Hüseyin Ç. isimli şahıstan 20,87 gram metamfetamin maddesi ve 1,50 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Mehmet Cüneyt D. isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan arama neticesinde toplamda 432,49 gram esrar maddesi ele geçirildi. İkamette ayrıca Süleyman O. ve Remzi B. isimli şahısların da olduğu belirlendi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği, Vedat B., Süleyman O. ve Remzi B. isimli şahıslara uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı, şahısların uyuşturucu maddeyi satın aldığını beyan ettikleri Hüseyin Ç. ve Mehmet Cüneyt D. isimli şahıslara ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı. İki şahsın yarın Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nda mevcutlu olarak hazır edileceği bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 23:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83