Alanya'da polis huzur toplantısı yaptı

İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve Birim Amirleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri ile huzur toplantısı yaptı.

Alanya'da polis huzur toplantısı yaptı
İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve birim amirleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile huzur toplantısı yaptı.

Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle yapılan huzur toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş, kaçakçılık, trafik vb. konularda yapmış olduğu başarılı çalışmaları paylaştı. Güvenlikle ilgili sorunlarını dinledi, sorunlara vatandaş-polis işbirliği çerçevesinde çözüm aramanın önemini ve suçla mücadelede vatandaşlara düşen görevleri hatırlattı. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantı sırasında İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı vatandaşlardan gelen soruları tek tek yanıtlarken, ilgili birim amirleri ise sorunları not aldı. Toplantı sonrasında vatandaşlar Çakmaklı'ya teşekkürlerini ve toplantının yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ilettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yapmış olduğumuz Huzur Toplantısına katılan tüm Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine, Mahalle Muhtarımız Mustafa GÜREL'e ve Galeria Gurme Restaurant Sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederiz." denildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83