Alanya'da şok! Otobüs şoförü bıçakla kovaladı

Alanya'da yolcu yüzünden tartıştığı denetim görevlisini bıçakla kovalayan şoför, güvenlik kamerasına takıldı.

Alanya'da şok! Otobüs şoförü bıçakla kovaladı
Olay 14 Haziran Perşembe günü saat 17.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Keykubat Caddesi, Alanyum AVM karşısında meydana geldi. 

İddiaya göre Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde denetmenlik yapan 36 yaşındaki Ahmet Erdoğmuş, Alanyum AVM önünde Alanya merkez-Mahmutlar arasında yolcu taşıyan 07 NLV 77 plakalı araç sürücüsüne buradan yolcu alınmaması için uyarıda bulundu. Aldığı uyarı karşısında sinirlenen dolmuş şoförü, iddiaya göre bıçakla Erdoğmuş'u kovaladı.

Yerli ve yabancı turistler ile çocukların gözü önünde yaşanan kovalamaca ise Alanya özel halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde dolmuş şoförü tarafından bıçakla kovalanan Erdoğmuş, o sırada durakta bulunan özel halk otobüsüne sığınıyor. Bıçaklı dolmuş şoförüne vatandaşlar tepki gösterirken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri duruma müdahale ediyor. İfadesi alınan Erdoğmuş, “Ben arkadaşı kibarca uyardım, fakat kendisi bana ve yolcuya küfür ettikten sonra bıçakla benim peşime koştu. Ben de mecburen kaçtım. Kaçmasam daha tatsız bir olay yaşanacaktı” dedi. Olay yerinden kaçan minibüs şoförü ise bir gün sonra Cumhuriyet Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. İfadesi alınan şoför serbest kaldı.

‘ANLAŞMA YAPILDI UYAN YOK’

Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ise Alanya Minibüsçüler Odası ile protokol imzaladıklarını ve herkesin kendi bölgesinden yolcu alması gerektiğini söyledi. Akıllı, imzalanan protokole uyulmadığını isteyerek şoförleri kurallara uymaya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83