Alanya'da suç örgütüne darbe: 12 gözaltı!

Alanya'da suç işlemek amacıyla örgüt kurma, tefecilik, nitelikli yağma, silahla tehdit gibi suçlardan hakkında yakalama kararı çıkartılan 12 şüpheli jandarmanın operasyonuyla gözaltına alındı.

Alanya'da suç örgütüne darbe: 12 gözaltı!
Geçen sene 12 Kasım tarihinde 7 şüpheli tarafından Alanya’nın Oba Mahallesi’ndeki bir işyerinin sahibi darp edilerek ve ölümle tehdit edilerek haraç adı altında para istendi.  Bunun üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.  Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması kapsamında olayla ilgili suç işlemek amacıyla örgüt kurma, bu örgüte üye olma, nitelikli yağma, silahla tehdit ve kasten yaralama gibi suçlardan 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde harekete geçen Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM ekipleri,  belirlenen adreslere baskın düzenleyerek 12 şüpheliyi gözaltına aldı. 

ADRESLERİ SİLAH DEPOSU ÇIKTI
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 3 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet ruhsatsız av tüfeği, bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, 4 adet tabanca şarjörü,  bıçak, beysbol sopası, 70 gram esrar,  14 adet cep telefonu ele geçirildi.  Gözaltına alınan şüphelilerin karakoldaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Ayrıca operasyon kapsamında 3 şüphelinin daha arandığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 13:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83