Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı var

Alanya'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı var
Alanya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 96 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheliden 1'i serbest bırakılırken 2'si adliyeye sevk edildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği olarak uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ekipler Tosmur Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde uyuşturucu madde ticareti yapılacağı bilgisi alması üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonrası Yunus E.S. isimli şüpheli Mustafa D. ile uyuşturucu alışverişi yaptıktan sonra yakalandı. Yapılan üst aramasında 40 adet Ecstasy hap ele geçirildi.Mustafa D. ise olay yerinden uzaklaşarak Antalya istikametine doğru yola çıktı. Polislerin takibi sonrasında D400 karayolu Dinek mevkiinde yakalanan Mehmet D. ve Mustafa D. adlı iki şüphelinin aracında 56 adet Ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.
Yunus E.S. isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan tahkikat yapılarak serbest bırakılırken, Mustafa D. ve Mehmet D. “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83