Alanya'da uyuşturucu satıcısına 10 yıl hapis cezası verildi!

Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada tutuklu olarak yargılanan 33 yaşındaki zanlı Oktay K., 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan 10 Yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Alanya'da uyuşturucu satıcısına 10 yıl hapis cezası verildi!
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülem karar duruşmasında tutuklu sanık Oktay K. ve avukatı hazır bulundu.Sanık avukatı,'Mağduriyeti büyüktür. Tahliyesini talep ederiz. dedi Sanıktan son sözü soruldu. Sanık, 'Pişmanım. Ailemin durumu ortadadır tahliyemi talep ederim.' dedi. Mahkeme heyeti sanığın uyuşturucu madde ticareti yapmak suçunu işlediği kanıtlandığından takdiren 10 yıl hapis ve 20 bin TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Duruşmaya tutuklu olarak götürülen zanlı Oktay K., tutuklu bulunduğu Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

16 Kasım 2018 tarihinde zanlı Oktay K., hassas teraziyle  07 plakalı aracıyla Alanya'nın Okurcalar Mahellesine esrar satışı yapmak için gittiği bir otel civarında Jandarma ekiplerince yakalanan zanlının araçında yapılan aramada satışa hazır vaziyette alüminyum folyaya sarılı 10 paket esrar, sigara sarma kağıdına sarılı 1 paket esrar ve şaffaf sigara naylonuna sarılı 2 paket esrar olmak üzere 50 gram esrar ile beyaz poşete sarılı paketlenmiş yaklaşık 45 gram esrar ve hassa teraziyi kendi rızası ile teslim eden zanlı Oktay K. gözaltına alındıktan sonra Jandarma Karakol komutanlığınıda ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83