Alanya'da yangın paniği!

Alanya'da kısa süre önce eşini kaybeden kadının evi yandı. Kısa sürede büyüyerek üst kata sıçrayan yangın büyük paniğe neden oldu

Alanya'da yangın paniği!
Yangın, saat 12.30 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi Sugözü Caddesi’ndeki 4 katlı bir apartmanın 1'inci katındaki Hatice Akış’a ait dairede çıktı. Komşular evden duman çıktığını fark ederek durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar sonrası harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 2 itfaiye aracı ve 9 itfaiye eri olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına başladı. Kısa sürede büyüyen yangın üst kata sıçradı. Yaklaşık 40 dakika süren çalışmanın ardından alevler söndürüldü. Yangını gören vatandaşlar ise olan biteni şaşkın gözlerle izlerken, bazı da cep telefonları ile görüntü aldı. 

Yangını çıkış nedeni henüz belirlenemezken, Hatice Akış’a ait daire tamamen kül oldu. Diğer dairede ise küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Ayrıca yangın çıktığında evde olmayan ve polisin haber vermesi üzerine gelen Hatice Akış, "sağlık olsun" demekle yetindi. 2 çocuk annesi Akış'ın kısa sürede öncede eşini kaybettiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83