Alanya'daki cinayet zanlısı muhtar tutuklandı

Dün gece arkadaşı Bilal Top'u öldüren Uğrak Mahalle Muhtarı Suat T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suat T.'nin ifadesini Alanya Adres ele geçirdi.

Alanya'daki cinayet zanlısı muhtar tutuklandı
Alanya Adres - Özel Haber
Dün gece Aydap Mevkii’ndeki başlayan ve Uğrak Mahallesi'nde biten tartışma sonucunda Uğrak Mahalle Muhtarı Suat T. arkadaşı Bilal Top'u öldürmüştü. Bilal Top olay sonrası hayatını kaybederken Suat T., jandarma karakoluna giderek teslim olmuş gözaltına alınıp karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Mahkeme tarafından da ifadesi alınan Suat T. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine göderildi. 

İŞTE
 O İFADE


Suat T.'nin ifadesini alanyaadres.com ele geçirdi. Muhtar Suat T. ifadesinde olayı şu şekide anlattı: 

"Olay akşamı diğer arkadaşımla yemek yerken daha önceden tanıdığım maktul masamıza geldi, beraber bir süre alkol aldık. Sonrasında ben oradan ayrılacakken maktulün ısrarı ile Gazipaşa taraflarına ikimiz gittik. Beraber konuşurken Bilal bir anda bana dönerek, "Bu sondaj işim yapılmadı, buna kim sebep olduysa o...ç...dur bu sensen sen o...ç...sun" şeklinde bana küfür etti. Bende tartışmamız üzerine Bilal'i orada arabadan indirdim. Sondaj gölünün oraya gititm. Bir süre sonra göle varmadan aracım bozuldu, eşimi aradım araçla gelip beni almasını söyledim. Telefonda konuştuğum sırada maktul Bilal meğer benim evime gitmiş ve eşime bağırdığını duydum. Eşim de gelenin Bilal olduğunu söyledi. Abim Ali sesleri duyunca Bilal'e müdahale etmiş o sırada eşimde arabayla beni olay yerine getirdi. Biz jandarmayı aradık, jandarma ekipleri gelip Bilal'i alacaktı ancak Bilal jandarmayı görünce sakin bir tavır aldı, bizde olay uzamasın diye şikayetçi olmadığımızı bildirdik. Jandarmanın gitmesine rağmen Bilal olay yerinde kaldı, bir süre sonra Bilal yine hepimize küfür ve hakaret etmeye başladı, tehditler savurdu, aracına binerek beni ezmeye çalıştı. Araç benim araca çarptı ve durdu. Sonrasında araçtan inerek bana tehditler savurdu, "Elimden kurtulamayacaksın" şeklinde tehditler savurarak üzerime yürüdü. Ben de kendimi kurtarmak için ve öbürlerinin de korkmasını engellemek için muhtar olmam nedeniyle yanımda bulunan ruhsatlı silahımla havaya doğru ateş ettim. Arada abim Ali Toksöz, Bilal'e müdahale etti, onu engelledi. Bende korkması için aracının lastiğine ateş ettim ancak Bilal bir türlü zapt edilmiyordu. Bir şekilde abimin elinden kurtularak küfür ve hakaretler yağdırarak benim üzerime doğru geliyordu. Bilal ile vucüt teması oluştu, aramızda arbade meydana geldi. Kendimi kurtarmaya çalışırken Bilal'in müdahalesiyle elimdeki silah patladı ve Bilal yere düştü. Olaydan sonra da ben kendim jandarmayı arayarak olayı anlattım."

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83