Alanya'daki ölümlü kaza sonrası şok eden ayrıntı

Alanya Soğukpınar'da gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden Sabri Yıldırım'ın bir gün önce sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım şaşkınlık yarattı.

Alanya'daki ölümlü kaza sonrası şok eden ayrıntı
Edinilen bilgilere göre kaza, geçtiğimiz pazar günü gece yarısı meydana gelmişti. Alanya’nın Soğukpınar Köyü’nde 07 HRZ 32 plakalı araç, henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı uçuruma yuvarlanmış, Aracın içinde bulunan iki kişiden Adana nüfusuna kayıtlı Sabri Yıldırım hayatını kaybetmiş, diğer şahıs ise yaralanmıştı.

Adeta Öleceğini Tahmin Etmiş

Alanya'da gerçekleşen feci kaza ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden Yıldırım'ın kazadan bir gün önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Adeta hayatını kaybedeceğini tahmin eden Yıldırım, bir paylaşımda bulunmuştu ve paylaşımda, "Merak etmeyin, bizimde kıymetimiz bilincektir. Hele bir okunsun selamız, soğusun cenazemiz, alınsız omuzlara tabutumuz. Hele bir toprak olalım.. Hayattayken sevilmediğimiz kadar, ölünce sevileceğiz." ifadeleri bulunuyordu. 

İşte o paylaşım:

Yıldırım'ın cesedi, nöbetçi savcılıkça yapılan incelemeden sonra, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 11:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83