Alanya'yı sarsan kaza ile ilgili şok ayrıntı!

Alanya'nın Kestel Mahallasinde bu sabah saatlerinde trafik kazası yaşandı. Kazayla ilgili flaş bir ayrıntı ortaya çıktı.

Alanya'yı sarsan kaza ile ilgili şok ayrıntı!
Alanya’da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan kadın sürücü, yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Kazada sürücü ve araçta bulunan kadın yaralandı.
Kaza, saat 09.00 sıralarında Kestel Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Alantur Mevkii’nde yol uygulaması yapan polis ekipleri, Nazlı Öztürk (27) idaresindeki 42 BLS 03 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü ihtara uymayarak yolunan devam etti. Polislerin peşine düştüğü ve aşırı hız yaptığı öne sürülen Öztürk, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü ile araçta bulunan Hatice Eroğlu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedaviye alınan Öztürk ve Eroğlu’nun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YARGI YAZISI KAFA KARIŞTIRMIŞTI

Kaza yapan araçta 'Görevli: Yargı' yazısı dikkat çekmişti. Kaza yapan araçtaki kadınlardan birisinin Danıştay Onursal Başkanının kızı olduğu ve diğer kadının ise arkadaşı olduğu  iddia edildi. İki bayan arkadaşın alkollü olduğu bu yüzden polisten kaçtığı da iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83