Alanya'da aracın içinde intihar etti

Alanya'da Hakan Şahin isimli vatandaş aracının içinde intihar etti.

Alanya'da aracın içinde intihar etti
Alanya'da bir kişi, iş arkadaşlarının yer aldığı WhatsApp grubuna kafasına dayadığı silahla çekilmiş fotoğrafını gönderip intihar etti. İntihar etme sebebinin 3 kişiye bağlayan şahıs, "Artık yolun sonuna geldik. Kimse cenazeme gelmesin" yazdı.

Olay, sabah saatlerinde Sugözü Mahallesi Tepe Mevkiindeki meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya hizmet biriminde çalışan Hakan Şahin (43), otomobilini yol kenarına çektikten sonra iddiaya göre, iş arkadaşlarının bulunduğu WhatsApp grubuna, kafasına dayadığı silahla çekilmiş fotoğrafını gönderdi. Şahin, "Artık yolun sonuna geldik. Bunun sorumlusu S. Y., S. A. ve A. Y.. Bu yerde arkası olan kullandı, kullansın bakalım. Son olarak kimse cenazeme gelmesin. Allah seni bildiği gibi yapsın S. hanım" notunu arkadaşlarıyla paylaştıktan sonra tabancayı ateşleyerek yaşıma son verdi. Yazıyı okuyan arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından tek kurşunla yaşamına son veren Şahin’in cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu arada polisin Hakan Şahin'in bıraktığı notta isimleri geçen 3 kişiyi sorgulaya aldığı ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83