Alanya’da dernek ve kahvehanelere kumar baskını

“Huzur Ramazan Uygulaması” kapsamında Alanya'da dernek ve kahvehaneler denetlendi.

Alanya’da dernek ve kahvehanelere kumar baskını

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 81 İl Emniyet Müdürlüğünce kumar ve tombala oynatılmasının engellenmesi amacıyla dün gece saat 22.00 ile 01.00 arasında "Huzur Ramazan Uygulaması" yapıldı. 

banner111
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinde kumar ve tombala oynatılmasına ilişkin önceden belirlenen 24 dernek ve kahvehaneye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Asayiş Büro Amirliğinin koordinesindeki uygulamaya, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Çevik Kuvvet polisinin de yer aldığı çok sayıda personel katıldı. Uygulamayı Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ile komiser İsa Arı ve Duran Dolum yönetti.
Operasyonda kahvehane ve derneklerde bulunan kişilere yönelik GBT sorgusu yapıldı. Yine operasyon kapsamında Atatürk Caddesi’nde bulunan bir derneğe tombala oynattığı gerekçesiyle adli işlem başlatılırken, tombala oynamaya yarayan 125 adet çeşitli renklerde kart, çok sayıda pul, kamera ve televizyon ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 14:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83