Alanya’da sokak ortasında silahlar konuştu: 1 ölü var

Alanya’da 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada kurşunların hedefi olan 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alanya’da sokak ortasında silahlar konuştu: 1 ölü var
Alanya’da aralarında husumet olduğu olduğu ileri sürülen 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada vücuduna isabet eden 8 kurşunla ağır yaralanan 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay,  saat 00.30 sıralarında Atatürk Caddesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aralarında husumet olduğu öne sürülen Semih İ. (26) İle Mehmet Şerif Çın (40)  tartışma çıktı. Tartışmadan bir süre sonra Semih İ. belindeki tabancayı çıkararak yolda ilerleyen Mehmet Şerif Çın’ın arkasından ateş açtı.  Silahtan çıkan kurşun Çın’ın sırt ve belinin 8 ayrı yerine isabet ederek ağır yaralandı. Silah seslerini duyan ve o sırada bölgede devriye görevi yapan bekçiler Semih İ.’yi yakalayarak etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı Çın sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine götürüldü. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Çın doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Çın’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına alınan Semih İ. ise emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.










Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83