Alanya’daki hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli daha tutuklandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3 ayrı mahalledeki 4 evden ve motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili 2 şüpheli daha jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Alanya’daki hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüpheli daha tutuklandı
 Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konaklı, Türkler ve Payallar Mahallerindeki 4 ayrı evden televizyon, 500 dolar, 180 TL, 2 altın küpe, 1 altın kolye ile motosiklet çalınması üzerine harekete geçti. Hırsızlık olayının olduğu adresleri incelemeye alan ekipler yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından hırsızlık şüphelilerinin İsmail A. (23), C.G. (18) ve Y.Ç. (16) olduğunu tespit etti. Tespit üzerine geçen Cuma günü akşam saatlerinde şüphelilerin adreslerine baskın düzenleyen ekipler, İsmail A. C.G.’ ve Y.Ç.’yi gözaltına aldı. 
Uyuşturucu satın almak için hırsızlık yapmışlar 
Gözaltına alınan şüpheliler suçunu itiraf ederek uyuşturucu satın almak için hırsızlık yaptıklarını iddia etti. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.G. ve Y.Ç. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, İsmail A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

2 hırsızlık şüphelisi daha gözaltına alındı 
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, T. Ş. (23), ve M. A. A.(20) isimli şüphelilerinde hırsızlık olayına karıştığını belirledi. Bunun üzerine ekipler, dün sabah saatlerinde 2 şüpheliyi de adreslerinde gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden ve karakoldaki işlemlerin ardından adliyeye sevk T. Ş.ve M. A. A. sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83