Arkadaşlarını dövüp parasını gasp ettiler

Evine girdikleri arkadaşlarını darp ederek 20 bin TL'sini gasp ettiği iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Arkadaşlarını dövüp parasını gasp ettiler
Edinilen bilgeye göre, Kepez ilçesi Beşkonaklılar Mahallesi'nde oturan A.Ç., 29 Eylül gecesi evine giren 2 kişi tarafından darp edilip 20 bin TL'si gasp edildiğini iddia ederek polise başvurdu. A.Ç., kendisini darp edip parasını gasp edenlerin arkadaşları K.A. ve F.Ş. olduğunu belirterek şikayetçi oldu. Sabah saatlerinde K.A. ile bir bankaya gittiğini, 25 bin TL kredi çektiğini anlatan A.Ç., polise verdiği ifadesinde, eve geldiklerini, bu sırada rahatsızlandığını, yardım istediği K.A. ve F.Ş. tarafından 29 Eylül saat 20.00 sıralarında hastaneye götürüldüğünü belirtti. 

Tedavisinin ardından taburcu edildiğini kaydeden A.Ç., parkta oturdukları sırada gelen polisin kimlik kontrolü yaptığını, cebindeki kabarıklık üzerine şüphelenen ekiplerin sorması üzerine parayı çıkarıp gösterdiğini söyledi. Bu esnada F.Ş.'nin de parayı gördüğünü vurgulayan A.Ç., "Gece K.A. ve F.Ş. önceden temin ettikleri yedek anahtarlarla evime girdi. Beni darp ederek paramı gasp etti" dedi.

Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, K.A. ve F.Ş.'yi gözaltına aldı. Yapılan üst aramalarında F.Ş.'nin üzerinde 8 bin 360 lira ele geçirildi.

F.Ş. ifadesinde olayı K.A. ile birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf etti. A.Ç.'nin oturduğu evin elektriğini keserek yedek anahtarla eve girdiklerini belirten F.Ş, "Parayı alarak K.A.'ya ait motosikletle kaçtık. K.A. bana bir tomar para verdi. Yarısı da onda kaldı" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83