BIÇAKLANAN DJ HAYATINI KAYBETTİ

Alanya'da trafik kazası ihbarı alan polis olay yerine gittiğinde duvara çarpmış aracın içerisinde bıçaklanmış genci buldu. Bir otelde DJ olduğu belirlenen genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BIÇAKLANAN DJ HAYATINI KAYBETTİ
Bugün gece saat 04.30 sıralarında Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne Cumhuriyet Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonu duvarına 46 FL 607 plakalı bir aracın çarptığı ve içerisinde bulunan sürücünün yaralı olduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden polis aracın içerisini incelediğinde, şoför koltuğunda oturan 29 yaşındaki Türker Yılmaz Böyük’ün vücudunda bıçak yarası olduğunu tespit etti. Olay yerine çağırılan 112 acil servis ile hastaneye götürülen Türker Yılmaz Böyük’ün 4 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandığı ve çok kan kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı Böyük tedaviye alındığı yoğun bakımda sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. 
Olayla ilgili geniş soruşturma başlatan polis ölen Böyük’ün son olarak görüştüğü kişi olan Hasan H. G.’ı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette yapılan ilk sorgusunda Hasan H. G. suçunu itiraf etti. İddiaya göre Hasan H.G. ifadesinde aralarında çıkan tartışma sonucunda Böyük’ü bıçakladığını ve suç aleti olan bıçağında kendisinde olduğunu itiraf etti. Şüpheli Hasan H.G.’nin yapılan GBT sorgusunda ise ‘Fuhuş’ suçundan arandığı tespit edildi. Şüpheli Hasan H. G.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.  


Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 12:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83