Bir kişinin can verdiği feci kazada sürücü alkollü çıktı

Antalya’nın Aksu ilçesinde Salı günü akşam saatlerinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği feci kazada olay yerinden kaçan araç sürücüsü yakalandı. Sürücünün doktor raporunda 2.11 promilli alkollü olduğu ortaya çıktı.

Bir kişinin can verdiği feci kazada sürücü alkollü çıktı
Kaza, Aksu Serik Caddesi üzerinde 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametinden Serik istikametine gitmekte olan 07 B 1638 plakalı otomobil, köprülü kavşağı geçtiği sırada sürücü L.A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı.

1 kişi hayatını kaybetti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçta yaralanan, araç sürücüsü L.A. ve aracın içerisindeki ismi öğrenilemeyen 2 kişi ambulansla çevredeki hastanelere götürüldü. Kazada Ali Dönek hayatını kaybetti.
Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kazanın ardından yaptıkları araştırmada, aracın içerisinde Ali Dönek haricinde 2 şahsın daha bulunduğu, şahıslardan Ş.C’nin olay yerinden firar ettiği, araç sürücüsü L.A.’nın ise hastaneye kaldırıldığı, alınan doktor raporunda 2.11 promil alkollü olduğu ve tedavisinin ardından hastaneden ayrıldığı tespit edildi.

2 kişi tutuklandı

Olay yerinden firar eden Ş.C. hakkında yapılan incelemede, 'hakaret ve hükümlü veya tutuklunun kaçması' suçlarından 5 ayrı aranma kaydının bulunduğu tespit edilerek, 13 Aralık günü Barbaros Mahallesi Serik Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde yakalandı. Aracın sürücüsü L.A. ise dün polis merkezine giderek teslim oldu. Ş.C. ve L..A. işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83