Çevredekileri dinlemeyen balıkçı şans eseri kurtuldu

Balık avlamaya giden amatör balıkçı, dengesini kaybedip kayalıkların üzerine düştü. Yaralanan balıkçı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, olaya şahit olan başka bir balıkçı, "'İnme, çok tehlikeli, düşersin' dedim ama dinlemedi. Çıkmasıyla karnının üzerine düşmesi bir oldu" diyerek uyardığını söyledi.

Çevredekileri dinlemeyen balıkçı  şans eseri kurtuldu

Olay, Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi Işıklar Caddesi yakınındaki falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balık tutmak için falezlere gelen Hakan B., kayalıklar arasından geçmek isterken dengesini kaybedip yaklaşık 5 metre yükseklikten düştü. Bu sırada olayı gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbarın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sarp alanda bulunan Bircan’a, kayalıklar arasına koyulan merdiven yardımıyla ulaşıldı. Ağır yaralanan Bircan, ilk müdahalenin ardından sedyeye alınarak olay yerine çağrılan deniz polisine ait botla Kaleiçi Yat Limanı’na, oradan da ambulansla tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Bircan’a ait sırt çantası ile oltası da ekipler tarafından kayalıklar üzerinden alındı.

banner111

"‘İNME ÇOK TEHLİKELİ’ DEDİM"

Hakan B.'nin düştüğü sırada olaya şahit olan Mehmet A.isimli amatör balıkçı, "'Diğer kayanın ucuna gideceğim' dedi. 'İnme, çok tehlikeli, düşersin' dedim ama dinlemedi. Çıkmasıyla karnının üstüne düşmesi bir oldu" ifadelerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83