Çifte cinayetin seyrini değiştirecek mektup

Alanya'da bir evde cesetleri bulunan Murat Özdemir ve Nebiha Uysal'ın ölümünün aydınlatılması için kurulan özel ekip iddiaya göre olay yerinde bir mektup bularak, kriminal incelemeye gönderdi

Çifte cinayetin seyrini değiştirecek mektup

 Alanya'nın Fakırcalı Mahallesi'nde cuma günü eski terk edilmiş evde av tüfeği ile başlarından vurulmuş olarak bulunan Murat Özdemir ve Nebiha Uysal'ın bir cinayetemi kurban gittiği yoksa intihar mı ettikleri Jandarma tarafından araştırılıyordu. Konuyu aydınlatmak için özel ekip kuran Jandarma olay yeri ekipleri olayın olduğu eski evde Murat Özdemir tarafından  yazıldığı tahmin edilen bir mektup ele geçirdi. 

banner111
'BENİM İMAM NİKAHLI KARIMDIR'

Edinilen bilgiye göre, Murat Özdemir tarafından yazıldığı tahmin edilen mektupta "Kimse bizim arkamızdan konuşmasın. Nebiha benim imam nikahlı karımdır. Biz birbirimizi çok sevdik ve birlikte ölüyoruz" yazıldığı iddia edildi. Jardarma ele geçirdiği mektubun Murat Özdemir tarafından yazılıp yazılmadığının tespit edilmesi için kriminal incelemeye gönderdi. Jandarma tarafından kurulan özel ekip olayı tüm yönleriyle aydınlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83