Cinayetten 2 yıl sonra yakalanan şüpheliler adliyede

Alanya'da 2016 yılında bir evde cesedi bulunan kadının ölümüyle ilgili 2 şüpheli yakalandı. Kadının, cinsel ilişkiye girildikten sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıkarken, 2 yıl sonra yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Cinayetten 2 yıl sonra yakalanan şüpheliler adliyede
Olay, 15 Mart 2016 günü Konaklı Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde ölü bulunan ve cesedi savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilen Adalet Maydos'un (68), yapılan otopside cinsel ilişki sırasında boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Bunun üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, cinayet şüphelilerinin yakalanması için özel ekip kurdu. Soruşturmayı derinleştiren polis, teknik ve fiziki takip sonrası cinayete karışan şüphelinin Hayri K. (35), olduğunu belirledi. Tespit üzerine harekete geçen asayiş ekipleri, cinayet şüphelisini dün saat 17.00 sıralarında Konaklı Mahallesi’nde yakaladı. Ayrıca soruşturma kapsamında Maydos’un ölümünden önce telefonla görüştüğü belirlenen şüpheli Murat B. (52) de gözaltına alındı.

"Cinsel ilişki sırasında boğazını sıktım"

Gözaltındaki şüphelilerden Hayri K. suçunu itiraf ederek ifadesinde, "Para karşılığında Maydos’a ait evinde cinsel ilişkiye girdik. Cinsel ilişki sırasında boğazını sıktım, Maydos’un gözleri kaydı ve hareketsiz bir şekilde yere yığıldı. Bunun üzerine korkarak olay yerinden kaçtım. Daha sonra öldüğünü öğrendim ve kimse bu olaydan bahsetmedim" dedi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli Hayri K. ve Murat B. adliyeye sevk edildi. Öte yandan Adalet Maydos’un hayat kadını olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83