Çöp yangını palmiye ağaçlarını kül etti

Araziye dökülen çöpler alev aldı, otel lojmanlara bölgesinde çıkan yangın itfaiyenin 5 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Çöp yangını palmiye ağaçlarını kül etti
Edinilen bilgiye göre, Kemer Çamyuva Mahallesi Deniz Caddesi 1. Sokak yakınına yıllardır dökülen çöp ve atıklar bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Öğleye doğru çıkan yangın, Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve Orman İtfaiyesine ait toplam 6 söndürme aracının müdahalesiyle yaklaşık 5 saatte kontrol altına alınabildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin yanan alanın yakınında bulunan otel lojmanlarına ve portakal bahçelerine sıçramaması için gayret sarf etti. Çöp ve atıkların bulunduğu alana, 2013 yılında bir otelin yenileme çalışmaları sırasında nakledilmiş olan çok sayıda palmiye ağacı ve küçük ağaç da yangından zarar gördü.

Yangının kıyısında bulunan bir otel lojmanı sorumlusu olan Sefa Beytekin, boş alana çöp ve diğer atıkların bırakıldığını, hurdacılık yapan bazı kişilerin de gelip çöpü karıştırdıklarını ve bu esnada sigara içtiklerini, ayrıca alanda çok sayıda şişe ve cam kırığı bulunduğunu belirterek yangının bunlardan biri yüzünden çıkmış olabileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83