Dağlık alanda ağaca asılı halde bulundu

Arkadaşıyla birlikte Antalya'dan Kemer'e gezmeye gelen 25 yaşındaki genç, dağlık alanda ağaca asılı halde bulundu.

Dağlık alanda ağaca asılı halde bulundu
Edinilen bilgiye göre Oğuzhan T.(25), akşam saatlerinde M.O.K. isimli arkadaşıyla motosikletle Kemer'e geldi. Saat 22.00 sıralarında ilçe girişinde polisin yaptığı yol kontrolüne giren şahıslar, daha sonra iddiaya göre alkol almak üzere Çalıştepe'ye yöneldi. Gece yarısına doğru, M.O.K. polisi arayıp, arkadaşı Oğuzhan T.'nin kendisini asarak intihar ettiğini söyledi. İhbar üzerine söz konusu yere giden ekipler, Oğuzhan T.'nin ağaca asılı cesediyle karşılaştı.

Polis ekipleri inceleme yaparken gözyaşları içinde olayı anlatan M.O.K., "Ben iki bira içmiştim bir ara ihtiyaç görmek üzere Oğuzhan abinin yanından ayrıldım. Birkaç dakika sonra geri döndüğümde ağaca asılı can çekişirken gördüm. Dizlerinden tutup kaydırmaya çalıştım ama yamaçtan aşağı yuvarlandım, onu kurtarmayı başaramadım" diye konuştu.

"İpi yanında getirmişti"

M.O.K, arkadaşının kendisini astığı iddia edilen ipi motosiklette yanında getirdiğini, hatta kendisinin merak edip sorduğunu, Oğuzhan T.'nin "Lazım olur" dediğini ve ipin üzerini örttüğünü söyledi.

M.O.K., kendi annesinin de geçen yıl intihar ettiğini ileri sürerek "Ağabeyim gibi severdim bu annemden sonra ikinci büyük acım" şeklinde konuştu ve ölen arkadaşının 3 ay önce cezaevinden çıktığını söyledi.

Olay yeri inceleme ekibinin delilleri toplaması ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Oğuzhan T.'nin cesedi önce Kemer Devlet Hastanesi morguna, buradaki incelemeden sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı'na gönderildi. M.O.K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 10:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83