Dört yıldır beslediği köpeği bahçe korkuluklarına asılı buldu

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü’nde 1'i patisinden bahçe duvarına çivilenmiş olmak üzere 3 sokak köpeği ölü halde bulundu.Gece saatlerinde yapıldığı düşünülen olayla ilgili öldürülen köpeklerin son görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Dört yıldır beslediği köpeği bahçe korkuluklarına asılı buldu
Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi’nde 328 Sokak üzerinde iddiaya göre 3 sokak köpeği zehirlenerek katledildi. Sabah 08.00 sıralarında köpeklerden birisini yerde yatar vaziyette gören Mustafa Güden, bahçe duvarına baktığında ise neye uğradığını şaşırdı. Yaklaşık 3-4 yıldır beslediği ‘Kral’ ismindeki köpeği sol patisinden bahçe duvarının çitine çivilendiği gören Güden, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (ASKODER) Başkanı Mehmet Orhan’a haber verdi. Mehmet Orhan ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler çevrede bu caniliği yapan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattırken, gece saatlerinde öldürüldüğü düşünülen köpeklerin son görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kral ismindeki köpeği bahçe duvarındaki tellere asılı olarak görünce şok olduğunu söyleyen Mustafa Güden, “Şüphelendiğimiz kimse yok ama köpeklerden şikayetçi olan bazı kişiler vardı. Şu ana kadar böyle bir olay bu mahallede yaşanmadı. Bunun yapanlar insanlıktan nasibini almayan kişiler” dedi.
ASKODER Başkanı Mehmet Orhan ise, olayın tamamen canilik olduğunu belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 14:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83