Eski Mahalle Başkanı gözaltına alındı

Ak Parti Mahmutlar Mahallesi Eski Teşkilat Başkanı Ercan S. talan ve yağma suçlarından gözaltına alındı.

Eski Mahalle Başkanı gözaltına alındı
İddialara göre Mahmutlar Mahallesi'nde Engelliler Okulu yapımı için ayrılan 110 dönüm orman ve hazine arazisine el koymak ve talan etmekten bir kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre Mahmutlar Belde Belediyesi kapanmadan önce, 110 dönümlük arazi engelliler okulu olarak planlandı ve Mahmutlar Belde Belediyesi meclisi tarafından onaylandı. Mahmutlar Çobanlar mevkiinde bulunan bu arazinin planlaması da o dönemde yapıldı. Sonra kapanan belde belediyelerinden dolayı bu plan da askıya alındı ve Mahmutlar Belde Belediyesi, Alanya Belediyesi'ne mahalle olarak bağlanınca, arazi boş kaldı.

Ercan S.isimli vatandaşın iş makineleri getirip devlet arazisinde çalışma yaptığı ve burayı muz bahçelerine çevirmeye çalıştığı anlaşıldı.

Alanya Belediyesi ve vatandaşlar durumu farkedince savcılığa suç duyurusunda bulundular. Ercan S. savcılık kararı ile dün gözaltına alındı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Ercan S. savcı karşısına çıkarak ifade verdi. Ercan S.'nin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83