FETÖ'den yargılanan profesör: Alanya'nın yarısı benim

FETÖ'den yargılanan tutuksuz sanık M.R.H "Alanya'nın yarısı benim. Ömrüm boyunca çalışmasam bendeki para bana yeter." dedi.

FETÖ'den yargılanan profesör: Alanya'nın yarısı benim
Hatay'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 6'sı tutuklu 26 sanığın yargılanmasına başlandı.

Hatay 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün firari "hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün akrabası olduğu iddia edilen ve meslekten ihraç edilen eski MKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Öksüz'ün de aralarında yer aldığı tutuklu, tutuksuz sanıklar ile avukatları ve tanıklar katıldı.

Mahkemeye, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan tutuksuz sanık M.R.H. de örgütle hiçbir bağlantısı olmadığını, akıllı telefon bile kullanmadığını belirtti. M.R.H, Bank Asya hesabını babasının ortak hesap olarak açtığını ve yıllar önce babası tarafından ticaret amaçlı basit bir miktar para yatırıldığını söyledi.

Kendisinin  Türkiye'nin en iyi profesörü olduğunu ve adının FETÖ ile anılmasıyla FETÖ'nün reklamı yapıldığını savunan tutuksuz sanık M.R.H "Alanya'nın yarısı benim. Ömrüm boyunca çalışmasam bendeki para bana yeter. Çeşitli bankalarda hesabım var. Örgüt üyesi olsam niye başka bankaya para yatırayım ki oraya yatırırdım ama benim bu örgütle uzaktan yakından alakam yok." şeklinde savunma verdi.

KİM BU M.R.H.?

FETÖ'den yargılanan profesör M.R.H.'nin verdiği savunma Alanya'da şok etkisi yarattı. Vatandaşlar Alanya'nın yarısının sahibi olduğunu iddia eden M.R.H.'nin kim olduğunu merak ettiler. Şahsın ismi dava kesin olarak sonuçlanana kadar açıklanmayacak. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83