Fuhuş baskını: 9 kadın ve 4 şüpheli yakalandı

Fuhuş yapan 9 kadın ve kadınları fuhuşa zorlayan 4 şahıs yakalandı.

Fuhuş baskını: 9 kadın ve 4 şüpheli yakalandı
Antalya'da "Fuhuşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etmek" suçlarına ilişkin yurtdışı bağlantılı şahıslar tarafından Antalya'ya getirilen yabancı uyruklu kadnlara fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 24 Ekim günü şüpheliler tarafından kullanıldığı tespit edilen 5 ev ve 2 otoya eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde; 5 Ukrayna, 1 Moldova, 1 Kırgızistan ve 2 Kazakistan uyruklu olmak üzere toplam 9 kadın tespit edildi, yabancı uyruklu kadınları fuhuş amaçlı pazarladığı ve yer temin ettikleri tespit edilen 4 şüpheli şahısta emniyet güçlerince yakalandı.

Şüphelilerden cep telefonu, çetele ve senet ile birlikte fuhuştan kazanıldığı değerlendirilen (950) TL., paraya el konuldu.

Yabancı uyruklu şahıslar haklarında gerekli işlemler yapılmak üzere Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi, şüpheli 4 şahıs ise haklarında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 17:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83