Gülşen'den iyi haber geldi! Jandarma genç kızı kurtardı

Alanya'da kaybolan genç kız Gülşen Akpınar'dan Gazipaşa'da bulundu

Gülşen'den iyi haber geldi! Jandarma genç kızı kurtardı
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayan 22 yaşındaki Gülşen Akpınar kaybolmuştu. En son 3 gün önce işyerinden markete gideceğim diyerek ayrılan genç kızdan ailesi o günden beri haber alamıyorlardı. Polis ve jandarma ekipleri ve genç kızın sevenleri ile ailesi heryerde genç kızı arıyordu.

Olayla ilgili ilginç bir detay ortaya çıkmış, Gülşen kaybolduktan 1 gün sonra ankesörlü bir telefondan babasını aradığı belirtilmişti. Babasına, "Baba ne olur beni kurtar" diyen genç kız bir anda telefonu kapatmış bu kısa konuşma sonrası durumu polis ve jandarma ekiplerine bildiren genç kızın ailesi kızlarının kaçırılmış olmasından ve zorla alıkoyulduğundan şüpheleniyorlardı. 

İYİ HABER KOMŞUDAN GELDİ



Gazipaşa'dan bugün çıkan haberleri okuyan bir vatandaş Gülşen Akpınar'ı gördüğünü söylerek baba Murat Akpınar'ı aradı. Baba Akpınar telefon üzerine Gazipaşa'ya hareket ederken, vatandaştan da jandarmayı arayarak durumu bildirmesini istedi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma Gazipaşa'da bir eve düzenlediği operasyonla Gülşen Akpınar'ı kurtardı. Genç kız ailesine teslim edilirken jandarmanın olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83