İranlı Jafar'ın avukatı konuştu

Alanya'da bir otel odasında Azerbaycanlı bir kadın tarafından yaralanan İranlı Jafar P.'nin avukatı Fatih Barcın konuştu.

İranlı Jafar'ın avukatı konuştu
Alanya'da bir otelde Azerbaycanlı bir kadın tarafından yaralanan Jafar P.'nin avukatı Fatih barcın bir basın açıklaması yaptı. Barçın, "Müvekkil, yıllardan bu yana Alanya'da emlak ve turizm sektöründe faaliyet gösteren başarılı bir işadamıdır. Şüpheli bayan ise müvekkilin İran uyruklu olması nedeni ile tanıdığı bir kişidir. Her ne kadar müvekkilin kız arkadaşı olduğuna yönelik haberler çıkmış ise de, müvekkil ile aralarında böyle bir ilişki yoktur. Bu olayın gerçekleştirilmesindeki amaç müvekkilin ticari sırlarını ve müşteri bilgilerini ele geçirmektir. Bu sebeple de olay yerinden müvekkilin not defteri, cep telefonu, harici bellek ve bilgisayarı alınmıştır. Müvekkil odasına döndükten sonra bu eşyaların eksik olduğunu fark etmiş ve eksik eşyalarını jandarmaya bildirmesi neticesinde jandarma vasıtası ile şüpheliden bu eşyalar iade alınmıştır. Müvekkil tarafından eşyalarında yapılan kontrollerde ise bir çok bilginin kopyalandığı ve silindiği görülmüştür. Olayın failleri ve azmettirenler hakkında savcılık soruşturması devam etmektedir."

Olayın geçmişi

Alanya'nın Kargıcak Mahallesi'nde 5 yıldızlı bir otelin 8'inci katındaki odanın yandığına ilişkin itfaiyeye ihbar yapıldı. Otele gelen ekipler yangına müdahale ederken, odada kalan İranlı Jafar P. koridorda bulunan acil yangın çıkış noktasında yerde yaralı ve tamamen çıplak halde yatarken bulundu. Odadaki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, olayla ilgili jandarmaya haber verildi.Otele jandarmayla birlikte gelen sağlık ekipleri yaralı Jafar P.'ye müdahale ederek ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisinin ardından taburcu edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83