İş yeri sahibine şemsiyeli hırsız şoku

Antalya’da şemsiyeyle yüzlerini gizleyerek bir iş yerinden para ve televizyon çalan 2 kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlığı gerçekleştiren bir kişinin iş yeri sahibinin hem arkadaşı hem de daimi müşterisi olduğu ortaya çıktı.

İş yeri sahibine şemsiyeli hırsız şoku
Olay 30 Ekim sabahı Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi'ndeki bir kokoreççide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi 31 yaşındaki Ali Çiftçi, 04.30 sıralarında dükkanını kapatarak evine gitti. Çiftçi'nin dükkandan ayrılmasından 1.5 saat sonra ise iş yerine ellerinde şemsiyeyle yüzlerini gizleyen 2 kişi geldi. İkili iş yerinin arka tarafındaki kapıya yönelerek buradaki camı kırdı ve kapıyı açarak içeriye girdi. Dükkan içerisinde kasadan 50 liraya yakın parayı alan hırsızlar, daha sonra duvardaki LCD televizyonu alarak kayıplara karıştı. 
Olay sonrası harekete geçen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların peşine düştü. Hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin adreslerini de tespit eden ekipler, M.E. ile E.R.L. isimli şüphelileri gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüpheliler, televizyonu G.D. isimli bir şahısa sattıklarını söyledi. İfadeye göre verilen adrese giden ekipler burada çalınan LCD televizyonuna el koyarak, iş yeri sahibi Çiftçi’ye teslim etti.

"Hem müşterim hem de bana yardımcı oluyordu"

Hırsızlığı gerçekleştiren 2 kişiden birisinin çok tanıdığı birisi olduğunu söyleyen iş yeri sahibi Ali Çiftçi, "Genelde kapıyı kilitlemiyordum. Polis, 'bunu bilen birisi yapmış' demişti. Yakalandıktan sonra öğrendim ben de. Hırsızlığı yapan kişi 1 yıldır buraya geliyordu, hem müşterimdi hem de bana yardımcı oluyordu. Ben yakalanmazlar diye yeni televizyon almıştım. 3 gün sonrası çalınan televizyonumu da aldım" dedi.

Şüphelilerin hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İfadeleri alınan M.E. İle E.R.L hırsızlıktan, G.D ise çalıntı mal alıp satmaktan adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 18:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83