İşte Alanya'daki korkunç cinayetin ilk detayları

Alanya'da1’i kadın doktor olmak üzere 2 kişinin cansız bedeni bulundu. Konaklı'da görev yapan doktor Leman Ege, birlikte yaşadığı Lübnan asıllı Alman vatandaşı erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Erkek arkadaşı daha sonra intihar etti.

İşte Alanya'daki korkunç cinayetin ilk detayları
Edinilen ilk bilgilere göre; Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde kadın bir doktor ve birlikte yaşadığı sevgilisi evde ölü bulundu. Ekiplerin yaptığı incelemede cesetlerden birinin doktor Leman Ege'ye ait olduğu tespit edildi. Ekipler, diğer kişinin kimliğinin belirlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Leman Ege'nin Konaklı'da alternatif tıp üzerinde bir kliniği işlettiği öğrenildi. Leman Ege'nin kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ardından da sevgilisinin kendini asarak intihar ettiği tespit edildi. Leman Ege ve erkek arkadaşının cesetleri, Leman Ege'nin  Moskova'da eğitim gören oğlu tarafından bulundu. Komşularından edinilen bilgilere göre Leman Ege'nin, Lübnan asıllı ve adı Issam Skaf olan sevgilisinden ayrılmak istediği öğrenildi.

Leman Ege'nin ölümü tıp dünyasını şok ederken işsiz olan kocası ile sık sık tartışığı iddia ediliyor.

Ayrıntılar Geliyor

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83