Kamyonla çarpışan traktör ikiye bölündü: 1 ölü

Kamyonla çarpışan traktör ikiye bölünüp metrelerce sürüklendi. Kazada traktör sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyonla çarpışan traktör ikiye bölündü: 1 ölü
Kaza saat 11.00 sırasında Antalya-Isparta karayolunun 38’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksu’nun Yumak Mahallesi’nde çiftçilik yapan 67 yaşındaki Ramazan Yeter 07 DN 972 plakalı traktörüyle yolun karşısına geçtiği sırada kent merkezinden Isparta istikametine seyir halinde olan Halil K. idaresindeki 07 DBH 07 plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyonun önünde metrelerce sürüklenen traktör ikiye bölünerek ters döndü. Kamyonun ön bölümü ise büyük hasar gördü. 

Traktör sürücüsü evli ve 3 çocuk babası Ramazan Yeter, 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. 

Babaya feryat 

Jandarma ve polis ekipleri kazanın ardından yolu araç trafiğine kapattı. Yeter’in cansız bedeni tabuta alınırken oğlu Harun Yeter, "Babamı bir daha göreceğim. Babacım, babam. Babam bize veda mı ettin" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Harun Yeter, jandarma ekipleri ve yakınlarının yardımıyla güçlükle bölgeden uzaklaştırıldı. Ramazan Yeter'den geriye saati, ayakkabısı kalırken cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Traktörden etrafa saçılan parçaları ise Yeter'in köyden arkadaşları topladı. Kazanın ardından kamyon sürücüsü Halil K. gözaltına alındı. 

Kazayı gören bir köylü, "Ramazan Yeter bizim oraya römork almaya geliyordu. Gelirken kaza olmuş. Traktör ikiye bölündü" dedi. 

İkiye bölünen traktörün parçaları kepçe yardımıyla yol kenarına çekildi. Kaza dolayısıyla Antalya-Isparta karayolunda trafik iki saat süreyle aksadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 14:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83