Kardeşinin katilini videoyla arıyor

Öldürülen Çetin Okatan'ın abisi Mehmet Okatan kardeşinin katili olduğu iddia ettiği bir şahsın videosunu paylaşarak bulunması için yardım istedi.

Gazipaşa'nın Hasdere Mahallesi Tarihi Taş Köprü civarındaki ağaçlıklar arasında cesedi bulunan emekli Çetin Okatan'ı (50) öldüren kişinin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, Okatan'ın Gazipaşa'ya F.C. isimli bir kişiyle geldiğini ve en son bir marketten birlikte alışveriş yaptıklarını tespit etmişti.

YARDIM İSTEDİ

Öldürülen Çetin Okatan'ın abisi Mehmet Okatan sosyal medya aracılığıyla bir video paylaşarak kardeşini öldüren kişinin videodaki şahıs olduğunu iddia etti. Okatan'ın katili olduğu kişinin bulunması için vatandaşlardan yardım isteyen Mehmet Okatan, katili bulanı mükafatlandıracağını belirtti. Okatan paylaştığı videoya, "Kardeşim Çetin Okatan'ı öldüren o... ç... bu videodaki sakallı oan p.. Görenlerin lütfen 0532 215 62 82 numaralı telefonla bana ulaşırlarsa mükafatlandıracağım." dedi.

Videoda F.C. olduğu düşünülen sakallı bir şahıs genç bir kızla görüntüleniyor.

CEZAEVİ FİRARİSİYMİŞ

Jandarma ekipleri, Alanya Adliyesi'nde uzun yıllar zabıt katibi olarak görev yapan ve kısa süre önce emekli olan Okatan'ı öldürdüğü iddia edilen F.C'nin sahte kimlik kullandığını belirledi.Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde kendisini Giray Hancıoğlu olarak tanıtan F.C'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Zanlı F.C'nin, 2014 yılında cezaevinden firar ettiği, dolandırıcılık, hakaret, sahte kredi kartı üretme ve satma, basit yaralama gibi suçlardan arandığı ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83