Kaza geçiren bir günlük evli kadından acı haber geldi

Antalya’nın merkez Kepez ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan ve kazadan bir gün önce evlenen 30 yaşındaki Ahsuman Çayır Erol, 33 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Kaza geçiren bir günlük evli kadından acı haber geldi

 Kaza, 3 Ekim’de saat 21.00 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çallı Kavşağı istikametinden gelen 45 PY 091 plakalı İsmail Erol yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek seyir halindeki Murat Ş. yönetimindeki 07 HDC 22 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazaya Gökhan Ö. idaresindeki 07 ASF 82 plakalı otomobil ile Can Ş. yönetimindeki 35 HEF 49 plakalı otomobil de karıştı. Kazada 45 PY 091 plakalı otomobilin sürücüsü İsmail Erol ve yanında bulunan Ahsuman Çayır Erol ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

banner111
Kaza sonrası trafik her iki yönde de araçların geçişine kapatıldı. Kazaya karışan araçlardan savrulan eşyalar ise etrafa dağıldı. Kazada, kazadan bir gün önce İsmail Erol ile Manisa’da evlenen ve Manisa’dan Antalya’daki evlerine dönüş yapan Ahsuman Çayır Erol, ise ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Yoğum Bakım Ünitesinde tedaviye alındı. Genç kadın, yaşam mücadelesini 33 gün sürdürebildi. Dün hayatını kaybeden Erol'un cenazesi eşi İsmail Erol ve yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83