Komşuda uyuşturucu operasyonları

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi yakalandı.

Komşuda uyuşturucu operasyonları
Edinilen bilgiye göre, Salkımevler Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarını alan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri baskın düzenledi. Baskında evde ve araçta yapılan aramada 1 adet tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjör içerisinde 10 adet 9 mm çapında mermi, 490 gram metamfetamin (kristal) maddesi, 198 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi, uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 605 TL, 10 euro ve 50 dolar para ele geçirildi. 

Olayla ilgili İ.K, (44) İ.K. (44) ve Kırgızistan uyruklu G.B. (31) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan yabancı uyruklu G.B. sınır dışı edilmek üzere Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, İ.K. ve İ.K. sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. 

Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi kafeler bölgesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada ise 2 adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca, 20 adet 7,65 mm çapında, 31 gram kristal olarak bilinen metamfetamin maddesi, 2,2 gram esrar maddesi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 240 TL para ele geçirildi. 
Araçta bulunan ve haklarında "uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı ve ticareti" ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma ve bulundurma" suçlarından işlem yapılan 2 kişiden A.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83